Horndals IF

Referat: Skogsbo/Avesta IF - Horndals IF

Skogsbo/Avesta IF - Horndals IF 2-1 (2-0, 0-0, 0-1)

Förlust i bortamatchen mot SAIF på en solig eftemiddag på Klockarvallen.

I första perioden var det nog bara solen som värmde, spelet i sig fick vi inte alls till. Vi var inte hungriga för fem öre.
SAIF var väl inte så mkt bättre heller men de lyckades få in 2 mål den perioden, varav ett var på självmål från vår sida.

Andra perioden var inställningen bättre i båda lagen med lite böljande spel. 0-0 slutade den perioden.

I tredje perioden vaknade vi till ordentligt, vilken inställning. Vi var först på i stort sett alla bollar och fördelade spelet mest på deras planhalva. Varför gjorde vi inte så från start kan man fråga sig... Många chanser men de flesta räddade deras målvakt som var duktig i kombination att vi oftast sköt bollen mitt på målvakten. Under all rejäl press lyckades Tove Karlsson-Mård trycka in ett fint vänsterskott och reducera till 2-1 efter att ha fått målpassning av Axel Sjöström. Vi tryckte på rejält utan att ha den där sista turen att få in kvitteringen. Vi var helt klart värd minst oavgjort i denna match med den forcering vi gjorde i sista perioden.

Grattis till Mehrdad Heidari som idag fick det gröna Fair Play-kortet då han kämpade ordentligt och var snabb med att be om ursäkt när han omedvetet råkade göra illa sin motståndare.